söndag 17 oktober 2010

Vi har det bra


Nu har det gått en vår, en sommar och snart en høst sedan vi kom hem från sjukhuset. Så nu ær det på tiden med en uppdatering.
Det har gått fantastiskt bra med vår Ester. Har bara varit inne en gång (førutom vanlig kontroll), och då åkte vi hem innan lækaren hann titta på henne (typiskt oss). Hon ær en tjej med mycket energi (som ni redan vet)och hon får en att le varje dag. Det ær en rolig ålder hon ær i, med nya ord næstan varje dag. Hon har børjat på dagis tre dagar i veckan,
och jag hinner knappt sæga hej då innan hon ær inne och leker. Det ær gott. Men hon blir lite sliten, och andfådd ganska fort. Sedan vet jag inte om det ær før att hon ær Ester eller om det ær før att hon har hjærtfel som hon ær vaken många timmar på nætterna de dagar det har varit mycket runt henne, men då, det går væl øver, och ester har det iallafall bra, det ær det viktigaste =)

3 kommentarer:

 1. Så godt å høre at det går bra med dere:) Tenker en del på dere.. Alle hjertebarn er jo noe for seg, men jeg kan kjenne igjen en type overslitenhet de dagene det skjer mye. Sånn kan Matilde vår være enda..(13 år nå ;)
  lykke til videre :)
  mvh
  Anne Marte, mor til hjertebarnet Matilde i Rakkestad

  SvaraRadera
 2. Härligt att få en liten inblick i ert liv igen. Härliga bilder och jag blir varm i hjärtat när jag tänker på hur det var i vintras och hur det är nu. Kramar till er!

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har tänkt mycket på er. Speciellt när vi åkt till Riksen för koll med Wilma (nu med lungorna förut hjärtat). Skönt att hon har fått börjat på dagis nu och att vardagen verkar vara bra. Det är ju otroligt bra med att ni sluppit åka in till sjukhuset också.

  Kram från Jenny (vi delade rum på riksen, vi som bor i Ålesund)

  SvaraRadera