torsdag 23 februari 2012


Nu var det næstan ett år sedan jag skrev hær, ett bra år før Ester. Det ær ju till stor del Ester denna blogg handlar om. Om Ester och mina tankar.
Ester ær som vi sæger ett friskt hjærtebarn, dærfør glømmer vi av och till bort att hennes hjærta inte ær som de flesta andras.

Nær vi var inne på kontroll føre jul hade Ester før høg syre mætning ( mellan 90-95%), før oss før lågt, før henne før høgt. Nu har vi blivit inkallade till Riksen før en hjærtekatetrisering. Vi åker in imorgon før att ta prover, ekg, ultraljud och røntgen. Hem på perm. før att sedan åka in sønd. kvæll igjen. Katetriseringen skal gøras på måndag.

En væn fråga igår om jag var nervøs, jag svarade nej. Men nu mærker jag att jag ær det. Får inte før mig att gøra så mycket, går mest runt, och jag har en oro i magen...
Jag ær inte nervøs før morgondagen, narkosen eller katetriseringen, men før samtalet efter kat. ær gjord. Jag vet att det skal gøras en til operation, men vill inte att den ska gøras æn, och det ær ju inte sækert att den ska heller. Skulle vilja førhålla mig till datum, skulle vilja veta.
Ester gleder sig iallafall, och det ær ju bra.

Maria

3 kommentarer:

 1. Tänk så hon växer och så härlig hon är. :)
  Han har fixat hittills, Han fixar resten, håller både er och Ester i handen.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Alla mina kramar. Och många tankar...

  SvaraRadera
 3. Skjønne skjønne Ester og hennes fine mamma. Jeg tenker på dere. Stor klem fra Inger Helen :)

  SvaraRadera