söndag 7 februari 2010

Besök hos världens sötaste kämpe!


Idag har jag (Carolina) och Kjell varit i Oslo och besökt Ester, Maria och Peter. Maria har fått någon typ av magsjuka och är därför isolerad i en barack. Peter och Ester är isolerade i ett rum inne på avdelningen. Eftersom de inte får lämna sina rum har de inte haft möjlighet att uppdatera bloggen på ett tag.

Ester (världens sötaste kämpe) har återhämtat sig otroligt fort efter operationen. De senaste två dagarna har hon varit så pigg att hon inte ens har sovit middag. På kvällen får Ester sömnmedicin för att somna lättare. Normalt börjar dessa verka efter 15 min men Ester håller då igång ytterligare tre timmar. Hon är full av energi den tjejen!!!!

Det var underbart att se Ester i så god form. Idag hade hon inte fått någon smärtlindring. Trots detta verkade hon inte alls ha ont utan var nöjd och glad. Efter operationen fick Ester lite vätska i sina lungor men det har nu förvunnit. Allt går över förväntan och nu dröjer det nog inte länge innan de får lämna sjukhuset och återvända till Römskogen :)

/////Moster Carolina

10 kommentarer:

 1. Underbart:) Men inte trevligt med magsjuka:( Kul att du skriver trevligt nytt moster!
  Linda

  SvaraRadera
 2. Så fantastisk lille Ester er. Blir så glad at høre så positiv utvikling. Heja Ester
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Det gleder oss enormt mye at det går så bra med Ester, hun er et mirakel og et stort bevis på at Gud hører bønn. Bildet av henne er bare helt nydelig og viser oss ei utrolig sterk jente:)Så håper vi at du også kommer deg raskt Maria, god bedring til deg også. Og vi håper at dere snart er tilbake her på Rømskauen, slik at dere kan være sammen hele familien igjen:)

  Joakim, Mathias, Andreas, Reidun og Lars-Erik

  SvaraRadera
 4. Det är underbart att läsa och se! Hoppas Maria återhämtar sig fort oxå! Kram!

  SvaraRadera
 5. Godt å lese det du skriver om Ester, Carolina:) Og god bedring til deg Maria. Håper dere snart kan reise hjem til Rømskog, og være sammen allesammen.
  Ann Kristin

  SvaraRadera
 6. Åh, vad glad man blir när man läser detta! Jobbar på kirurgavdelningen i arvika och här följer vi lilla Ester och er resa varje dag. Blir ju uppdaterad genom Amanda också! =)

  Hoppas att ni snart får komma hem och att efterförloppet går lika bra som operationen gick. Kram Johanna och Jörgen.

  SvaraRadera
 7. Blir så glad när jag läser att Ester mår bättre. Tråkigt och jobbigt att vara isolerade från varann krya på dig Maria. I helgen var jag inne i en butik där de sålde små hjärtan för alla barn med hjärtfel. Nu bär jag ett litet hjärta för Ester och alla andra barn med hjärtfel. Ni finns med i mina böner. En stor kram till er alla. // Viktoria

  SvaraRadera
 8. Tusen takk for så gode og positive ord fra Moster. Det bare helt utrolig hvor fort denne Søtnosen har kommet seg.
  Og vi gleder oss med dere - og gleder oss til å se lys i vinduene på andre sida jordet igjen:)
  God bedring, Maria!
  Klem fra Sandvoll

  SvaraRadera
 9. Hurra!!! For Ester og hennes like sterke mamma, pappa og søster. Vi gleder oss no innmari fælt til å se dere igjen.
  Klem fra Syver og GM

  SvaraRadera
 10. Gode nyheter :) Tusen takk!
  Vi gleder oss til å se dere! Nora sitter i fanget og smiler og slår av en prat med Ester på bildet, her...
  God bedring! -til deg også, Maria.
  Nora, Anne og Thomas

  SvaraRadera