torsdag 4 februari 2010

Tre dagar efter operation och Ester är snart sig lik. Egentligen ska hon få flytta till en annan avdelning, men i brist på platser blir hon liggandes på intensiven idag också. Men hon är pigg, och hon sitter i barnvagnen när vi går fram och tillbaka i korridorerna. Hon äter bra, och underhåller personalen.
Hon har fått lite vätska i lungorna, än så länge är det så lite, så kanske går det över av sig själv. Annars får de tappa det. Det går visst rykte runt om på avdelningen hur fort hon vaknade, kul.

Ester har fått en kompis bredvid sig. Söta Johannes på tre veckor, med bara en hjärtkammare. Föräldrarna är kristna och vi pratar lite med de, han finns i våra böner.

Ikväll här på sjukhuset är det cafe hjärterom. Cafe för föräldrar med hjärtebarn. Har varit på det en gång tidigare och det är helt ok. Eline kommer också idag. Jag saknar henne så!!


Kanske blir vi flyttade till A hus till veckan, ett steg närmare vårat hem...

14 kommentarer:

 1. Det er så fantastiskt att lilla Ester piggnar till så fort, men vi visste ju at hon er en riktig fighter:-))) Kram Susanne på Vessia

  SvaraRadera
 2. Härligt att komma ett steg närmare hela tiden. Gött att ha någon att prata med som vet hur allt är, och det försämrar inget att de är kristna kan man anta. Skönt för er att få träffa Eline igen. Kram till er!

  SvaraRadera
 3. Så godt å høre at det går fremover. Ester må være ei sterk jente og god som gull:) Ser på bilder av henne, og hun er et sant mesterverk!

  Ann Kristin.

  SvaraRadera
 4. Så härligt att höra! Hon är alldeles bedårande söt på både bild och film- sant mästerverk...
  KRAM!
  Clara

  SvaraRadera
 5. Hej på er! Vill tala om att jag tänker mycke på er!
  Fick idag veta att ni har denna sida, läste, grät,log o önskar av hela mitt hjärta att er lilla Ester ska klara alla behandlingar!! Kramar till er alla från Mela

  SvaraRadera
 6. Hej! Vi fortsätter att be för lilla Ester och hela familjen.
  Tack Maria och Peter, för att vi får vara med och dela dessa tuffa dagar med er.
  kramar från Ericsons på Högane

  SvaraRadera
 7. Jeg blir så glad når jeg leser om at Ester har kommet seg så raskt. Den jenta er virkelig med på å spre glede rundt seg! Jeg gleder meg virkelig til å gi dere alle tre en skikkelig god klem!

  SvaraRadera
 8. Mamma kan jag få se på Esterfilmen och höra sången igen ? säger Annie när vi sitter vid datorn ...
  Det är så gôtt att läsa och höra från Carro att allt går framåt för Ester:)
  Ester är en riktig kämpe och ni har en enorm styrka som vi verkligen beundrar. Känn att vi tänker på er och ber för er. Nu hoppas vi verkligen att ni får komma hem och fira 1-årsdag :)
  Gud välsigne er !
  Helene och Bengt-Olof

  SvaraRadera
 9. Hej på er, har inte haft möjlighet att kolla bloggen under veckan men hörde redan på måndag em att det gått så bra. Ikväll har jag läst ikapp och lyssnat på den mysiga sången. Tyvärr gick det inte att titta på filmen just nu så den får jag återkomma till.Må så gott,hoppas verkligen att ni får komma hem å ha ettårs-kalas med släkt o vänner. Kram Ingela!

  SvaraRadera
 10. Takk for meg i dag! Jeg digger dere;)
  Klem Stine

  SvaraRadera
 11. Så flott at Ester nå har en halvfontan!
  Jeg er så enig med deg, Maria - uansett hvor ille man har det, finnes det alltid noen andre som har det værre.. Takk gode Gud for dagene vi får :) Hjelp oss å sette pris på dem - hver eneste en..!
  Det er mange hjertemødre som har skrevet eller ønsker å skrive bok om sine opplevelser - denne bloggen blir en levende bok. Flott! Følelser, bilder, tanker - det minner meg på å ivareta de dagene vi er så heldige å ta del i..
  Matilde måtte tappe 100 ml begge lungeposene etter denne oprasjonen, men slapp heldigvis dren!
  Ber videre for dere

  Varme tanker fra
  Marte - mor til <3 barnet Matilde

  SvaraRadera
 12. Vi tänker på er! och lilla Ester... Hoppas allt går bra! / Edith, Lena, Caroline & Linnea...

  SvaraRadera
 13. Ljuset fortsätter att lysa för Ester-hjärtat och hela familjen! Ber att den nya veckan innebära gott hopp, frid, vila, goda besked från läkarna. Känn er omslutna av Honom som orkar bära hela världen i sin hand!
  Anki

  SvaraRadera
 14. Vi tänker på Er hela familjen och har tänt ett ljus.
  Katarina & Sven Albertsson

  SvaraRadera