fredag 29 januari 2010

Efter att ha pratat med Maria så skriver jag detta......

Igår kom Eline på besök och Ester blev jätteglad över att se sin storasyster. Ester var ganska pigg under dagen och åt lite mat.

Idag däremot har det varit en jobbig dag för lilla Ester. Imorse när Ester satt i Marias knä så svimmade hon av. Detta upprepade sig några gånger under dagen och hon har även haft krampanfall under eftermiddagen och kvällen. Läkarna tror att krampanfallen beror på "streamingen" i hennes hjärta. Detta gör att hon under vissa perioder enbart får syrefattigt blod till kroppen. Hon har fått medicin mot detta och vi hoppas att det ska hjälpa. Ester ligger nu på ett eget rum och blir observerad.

Läkarna har bestämt att det kommer att ske en operation på måndag. De kommer då att göra en halvfontan. Om det visar sig att ådrorna är för trånga kommer de istället att vidga dem och göra "bandingen" större för att kunna vänta ytterligare någon månad.

Imorgon ska jag och Kerstin åka till Oslo och hälsa på. Det ska bli otroligt skönt att träffa Ester, Maria och Peter.

/Moster Carolina

12 kommentarer:

 1. Jag fortsätter med ljus och tumhållning här borta i Uppsala! Maria

  SvaraRadera
 2. Det er sterkt å lese om alt lille Ester og dere skal igjennom, og vi føler så med dere.
  Lyset for Ester er tent også i kveld - med tro og håp om at Ester skal bli frisk.

  Klem fra Truls, Thea, Torbjørn, Turid og Tor- Kristian

  SvaraRadera
 3. lille Ester det er visst ikke måte på hvor mye du skal igjennom. Men du har vist alle hvor sterk du er og kommer til å kjempe deg igjennom dette også.Du og mamma og pappa trenger all den styrke dere kan få, og vi ber om at dere får hvile i Guds hender, og at Gud må vise legene hva de kan gjøre for deg på mandag.

  Klem fra Reidun, Lars-Erik, Joakim, Mathias og Andreas

  SvaraRadera
 4. Kommer just hem från GodIs i Arvika, där har många tonåringar tänt ljus och bett för Ester i kväll. Ber att Guds goda omsorg ska svepas runt er som en mantel.
  Anki

  SvaraRadera
 5. Det er så sterkt å lese om lille Ester. Hun har vist alle hvilken livsglede å kjempevilje hun har. Vi tender lys for dere hver dag Klem fra Susanne m fam på "Vessia"

  SvaraRadera
 6. Ester, om jag kunde, så skulle jag byta plats med dig. Livet är inte rättvisst, men vi är många som älskar dig och känner så som jag. Du är en underbar liten ängel. Många tårar har fällts, men Ester du är så stark, och jag tror på dig! Jag saknar dig, och längtar tills vi ses nästa gång! Ber att operationen ska gå väl på månadg! / Amanda

  SvaraRadera
 7. Många tankar gå till er! Ljuset hålls tänt...
  Kram,
  Clara

  SvaraRadera
 8. lille Ester vår! elsker deg, vår Gud holder deg trygt i sin hånd. Ber for dere!før jeg formet deg i mors liv kjente jeg deg! jer 1,5 masse gode klemmer fra bestemor og bestefar og jonas og eline

  SvaraRadera
 9. Styrke for dagen og håp for i morgen, signing for barnet som Gud tar seg av-
  Mari og Henry

  SvaraRadera
 10. Vi tenker på dere.. Ett rosa lys står tent på kjøkkenbordet her - for Ester. All mulig godhet og styrke ønskes dere!
  Klem fra Kristine og gjengen i Rakkestad

  SvaraRadera
 11. Vi tänder ett ljus för Ester och har med er alla i våra böner !
  Gud välsigne er och ge er styrka !
  Helene och Bengt-Olof med familj

  SvaraRadera
 12. ...men i sanden syns det spår - gott att veta att Herren bär Er. Kram från Tina & Thomas m fam.

  SvaraRadera