lördag 30 januari 2010

Ester - en flicka full av energi och livsglädje

6 kommentarer:

 1. Hej kära ni!
  Så fina bilder på Ester. Det är så gott att följa er här på bloggen och vi tänker på er hela tiden och ber för er.
  Gunners i Vällingby

  SvaraRadera
 2. Den här lilla tjejen ser ut att ha bestämt sej! Jag ska LEVA:-) Vilken fantastisk utstrålning! Men vilken påfrestning för er, att flera gånger se sitt älskade barn bara "bli borta" på det viset.. Vi sitter här och känner så starkt med er. Men vad lite man fattar av hur det måste kännas. Respekterar dej så för din ärlighet Maria. Tror dina tankar är helt normala.Tack för att ni delar detta med oss. Det får oss verkligen att tänka till om vad som betyder nåt i livet. Sången "Du omsluter mej på alla sidor" kommer för mej. Det är en go sång. Gud välsigne er, och hoppas ni får sova gott i natt! Varma hälsningar från Linda & Gjermund

  SvaraRadera
 3. Så glad jeg blir når jeg ser disse herlige bildene av Ester, ingen tvil om at hun har bestemt seg:)hvis dere har mulighet så gå inn på you tube å hør på Frank Ådahl - Jag är med dej.

  Klem Reidun

  SvaraRadera
 4. Du er litt av en solstråle Ester, og en tøffing som kjemper for livet. Husk at Gud har skapt deg og elsker deg for akkurat den du er! Maria, jeg beundrer din ærlighet og kan forstå noe av din frustrasjon. I høst på jobben min, så traff jeg flere mødre som tenkte som deg. Det er tanker som stikker dypt, men som også er vanlige at kommer. Ikke vær redd for å snakke sammen om dette. Det er godt å få ting ut, og bra at du ikke stenger tankene inne. Det bånd som knytter dere er sterkt, for det er av kjærlighet, uansett hva som hender med lille Ester!

  SvaraRadera
 5. Kära Maria, Peter, Eline och Ester!
  Så fint du skriver Maria! Tack för att vi får dela det med er. Ett ljus är tänt för Ester här i Stockholm och vi tänker mycket på er!
  Kramar Elin & Jonas

  SvaraRadera
 6. På det øverste bildet har hun en glorie over hodet. :)

  SvaraRadera