onsdag 27 januari 2010

Ester har varit ganska så slapp ett tag, men har nu piggnat till. Hennes mättning är nu ganska stabil, ligger på ca 70%. En MR röntgen kanske ska tas imorgon, på fredag var det fullt. Då blir det narkos igen..

Vi går mest och väntar, väntar på att få reda på vad som kommer hända våran dotter, väntar på att dagen ska gå, den känns så lång.
Det är lite dumt här med rum, vi delar rum tillsammans med vilma på 10 månader. på nätterna väcker de varandra och ibland skriker de i kapp, då vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Ester är ju så sjuk, och det vore gott för henne (och oss) och fick vila så mycket som möjligt, så vi orkar det som väntar.

Imorgon kommer mamma och pappa och vår Eline på besök. Längtar..
Eline ska sova hos oss tills på fredag, hoppas på att hon ska få träffa den "riktiga" hopsy daisy (drömmehagen) som går runt här ibland.

När jag har lite tid och orka över ska jag försöka skriva lite här.Fann en dator vi kunde bruka en liten stund. Det är gott att skriva då jag vet det är många som följer Ester. Och det gör det lite lättare för oss.

17 kommentarer:

 1. Har tänkt på er hela dagen... va gott att höra att hon har piggnat till lite. Vill bara tala om att vi är några som har tänt ett litet ljus och ber att det ska komma en lösning som gör att lilla gumman blir bra! Kram

  SvaraRadera
 2. Ja vi er mange som følger med, Maria.
  Tusen takk for at du orker å skrive og at vi får lese.
  Det var så godt å høre at lille Ester har vært mer i form i dag:)

  Klem Turid

  SvaraRadera
 3. "Det enda mod som betyder något är den sortens mod som bär dig från den ena stunden till den andra..." Det modet har ni redan!! Ni är fantastiska som orkar dela med er och låter oss följa Ester i tankar och bön. Hoppas ni får lite lugn och ro och kanske ett eget rum där ni kan vila, för som du skriver Maria, ni behöver samla kraft. Gott att mamma och pappa kommer med storasyster! Tänker på dem också!
  Kram från Torbjörn och Ewa-Lena

  SvaraRadera
 4. Hej Maria och Peter

  På Alfreds kalas talade Carro om att ni hade en blogg om Ester. När jag kom hem gick jag in på bloggen och läste allt du skrivit, och fann en fantastisk och gripande berättelse. Starkt av er att dela med er denna historia!
  Vi tänker på er och känner med er.

  Mona (syster till Kjell)

  SvaraRadera
 5. Ljus lyser på olika platser i hela Sverige i detta nu, det syns på Facebook, bra när man inte kan se allas fönster. Vi är många som tänker på er och ber just nu. Ni är fantastiskt starka, hoppas ni finner vila i att andra just nu helt ägnar tankarna/bönerna åt Ester, er och läkarna. KRAM Marie

  SvaraRadera
 6. Linus blir alltid så glad og smiler når jeg synger;
  Guds kjärlighet er rundt om meg,
  den er overalt jeg vet,
  og hvor jeg snur eller vender meg
  står jeg midt i Guds kjärlighet.
  Den er over, under, foran, bak,
  og den varer hver eneste dag!

  Så den synger vi for Ester og resten av familien.

  Klem fra Emma.

  SvaraRadera
 7. Så gott att Ester är lite piggare. Hon är ett litet underverk. Vi tänker så mycket på er. Hoppas att ni kan få ett eget rum och lite lugnare nätter. Ber att Gud skall ge er kraften ni behøver.
  Så mysigt att ni får besök i morgon och får kosa lite med Eline också.
  Kramar från Maritha, Leif, Elin, Johannes och Jakob

  SvaraRadera
 8. Skönt att höra att Ester varit lite piggare idag. Vaknade idag med en tanke på Ester och tanken har följt mig hela dagen, bett många gånger under dagen.
  Vi ber för er, Ester, Eline, Maria och Peter samt för alla läkare som finns vid er sida.
  Kajsa, Sam, Viktor och Astrid

  SvaraRadera
 9. Vi tänker så mycket på er och ber! Ett ljus lyser här för Ester.
  Kramar från Lovisa, Erik & Melker

  SvaraRadera
 10. Så godt for dere å få besøk i morgen, sånn at dagen kan virke litt kortere. Fint å lese at dere setter pris på kommentarene dere får. Håper at de kommende nettene kan bli bedre når det gjelder søvn. Vi tenker på dere mye av dagen, og det er så tomt og mørkt i nabohuset vårt. Carina har laget tegning/bilde til Ester som hun venter på å få gitt.
  Carina, Pauline, Kristin og Loffe

  SvaraRadera
 11. Kjære dere. Et glimt av bønner:

  I kveld var jeg sammen med 14 andre i sub church på en lovsang og bønnestund. Ester ble bedt for der.

  I Trondheim i praksis var jeg i kirka jeg jobba i og tente lys og ba en bønn for dere hver dag jeg var der.

  Nå som jeg er tilbake i Oslo fortsetter jeg med å be og be vennene mine om å be.

  Guds fred og kjærlighet fra Stine

  SvaraRadera
 12. Godt å høre at Ester er litt bedre. Vi tenker så mye på dere alle sammen. På Ester, deg og Peter som er på Riksen, men også på familien dere har hjemme. Koselig at Eline får besøke dere! Lykke til i morgen! Håper at dere får sove godt i natt. Natti natti;)
  Anne

  SvaraRadera
 13. Kjære dere 4. Vi tenker mye på dere og ber om at Gud skal gi dere styrke og kraft. Det er veldig flott at vi kan følge med dere på bloggen. Gi Ester en kos fra oss.
  Gode ønsker fra Mina, Casper, Karoline og Henrik

  SvaraRadera
 14. Lykke til i dag, håper dagen blir god!

  SvaraRadera
 15. Vi ær på jobb o må bare in på loggen.
  Vi læser o gråter, længtar efter att se er hemma snart. puss o kram. Inger-Lise o Kerstin

  SvaraRadera
 16. Jag har er i mina tankar hela tiden och läser bloggen för att få följa er.... gott att ni får besök och lite stöttning idag.Har läst om Ester i bibeln - det var en stark kvinna, det är er lilla Ester också! Kramar från Tina

  SvaraRadera
 17. Takk for at dere deler dette med oss. Vi tenker på Ester hver dag og tender lys for dere Klemmer fra Ida, Erik,Susanne og Arne

  SvaraRadera